17 July 2009

Kekejaman bermaharajalela


Saya bukan mahu membuat spekulasi sendiri...Tetapi saya tetap berpendirian peristiwa ini ada kaitan dengan sikap anti-agama. Yang menjadi mangsanya....hanya kerana dia memakai tudung. Apa salahnya seorang muslimat mempertahankan agama?

Ini masalah sebenarnya..

Lihatlah betapa orang yang mempertahankan agama itu lebih dipandang hina.

Kita marah bukan? Kita sakit hati bukan?

Tapi apa tindakan kita?

Lihatlah sekeliling kita sendiri terlebih dahulu... Perasan tak di sekeliling kita juga penuh dengan manusia-manusia yang lebih memilih menolak agama berbanding kepentingan dunia. Bahkan ada yang cuba menentang agama secara terang-terangan. Tak payah pergi jauh melihat dan menunjuk orang lain...Tapi muhasabah diri kita sendiri terlebih dahulu...::~ Ya ALlah dosaku Menggunung Tinggi, Dapatkah Aku melalui titian Sirot-Mu nanti..sahabat Doakan ana, mampu mengecapi Syurga-Nya. kerana diri ini terlalu banyak dosa ~::

2 Perkongsian:

  1. Sunnguh bagai di kata..
    selagi mana adanya yahudi laknatullah di muka bumi ini maka selagi itulah bumi ini tidak akan pernah aman dan tenteram..yang perlu mengahpuskannya adalah kita sendiri selaku hamba yang cintakan agama Allah yakni Islam dari terus ditindas..Ingatlah agama Islam adalah agama yang mulia bukan agama yang untuk ditindas...Bangkitlah dari mimpi yang panjang..kenangkan kembali sejarah2 pejuang Islam yang lalu yang telah membebaskan bumi parsi dan sekarang hanya menjadai tanggungjawan kita pula untuk membebaskan bumi rom dari cengkaman yahudi laknatullah...

    ReplyDelete
  2. Syukran akh atas information tentang isu ini...

    ReplyDelete

 

FikrahNazifa Template by Ipietoon Cute Blog Design